Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Congres de urgenţă la PSD în luna decembrie, întreaga conducere să-şi pună mandatul pe masă, remaniere guvernamentală, decapitarea vicepreşedinţilor care nu au performat la prezidenţiale - numele cele mai vehiculate fiind cele ale lui Marian Vanghelie şi Robert Negoiţă, menţinerea tandemului Ponta-Dragnea în fruntea PSD, rămânerea la guvernare şi o nouă faţă a partidului după Congres, sunt solicitările mai multor şefi de organizaţii ai PSD chestionaţi de gândul, care vor fi exprimate la viitorul Comitet Executiv. Acesta este primul Comitet Executiv al PSD după înfrângerea lui Ponta la prezidenţiale şi dă startul confruntărilor în partid, existând deja o serie de reproşuri adresate lui Victor Ponta, dar mai ales lui Liviu Dragnea pentru modul în care a coordonat campania. Imediat după seara înfrângerii, Ion Iliescu a cerut convocarea unui Congres extraordinar, idee susţinută recent şi de Liviu Dragnea, după ce a discutat cu mai mulţi şefi de organizaţii din teritoriu. O problemă delicată o reprezintă şi Bucureştiul, cei trei lideri Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie şi Robert Negoiţă având mari probleme în a-şi menţine funcţiile. Concediul fulger al lui Victor Ponta este explicat de colegii săi de partid, puţini reproşându-i destinaţia aleasă după ce a pierdut alegerile prezidenţiale.

Pesediştii par să nu mai aibă răbdare şi doresc organizarea de urgenţă a unui Congres extraordinar al PSD în care toate funcţiile să fie puse în joc. Ponta a anunţat în timpul campaniei electorale că dacă va pierde îşi va pune mandatul pe masa partidului.
Integral pe GândulComentarii

Traian Dirjan In explicatiile date in fata Legislativului nu a spus nimic despre faptul ca i se ceruse (de catre unii ambasadori) cu mult timp innainte se suplimenteze circumscriptiile electorale din diaspora. Toti parlamentarii sunt de vina.

25 noiembrie 2014 19:31

umbra lui Ponta la Cozia Păi acesta este comportamentul unui premier de țară ? Merge în cluburi de fițe , după pierderea alegerilor,în Dubai ? Bine că nu a ieșit președinte...Iohannis a lansat o carte în acest timp .

25 noiembrie 2014 17:28

Dan Gogule... Chiabur ? Nemernicul asta este orice altceva in afara de chiabur. Chiaburi erau Reprezentantii clasei de mijloc de la sate. Dar ca sa ajunga si mai ales sa ramana chiaburi, aia munceau si in plus dadeau si altira de munca, ceea ce vezi bine, nu este si cazul acestui mincinos ordinar.

25 noiembrie 2014 11:10

psd si el si Dragnea sa dispara din politica romanesca ca sunt toxici prin aroganta lor,au format impreuna un grup de organizatie de jafuri de la stat in interes personal.

25 noiembrie 2014 10:55

gogu la puscarie mincinosule ,excroceaa! al dracu de chiabur!

25 noiembrie 2014 10:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.