Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Potrivit PSD, după centralizarea a 95% din secţiile de votare, Klaus Iohannis, candidatul susţinut de ACL, a obţinut 53% din voturi, în timp ce Victor Ponta, candidatul susţinut de PSD-UNPR-PC a primit 47% din voturi.

"Victor Ponta nu îşi va da demisia din funcţia de prim ministru. Guvernarea va fi menţinută în continuare. Este vorba de peste 5 milioane de voturi pe care le-a luat. Nu îşi va da demisia şi sperăm că cei de la ACL vor înţelege că din cauza modului în care au făcut campanie ţara este destul de dezbinată şi este nevoie să o unim", a declarat Liviu Dragnea.

Şi numărătoarea paralelă a Partidului Democrat Liberal îl anunţă pe Klaus Iohannis preşedinte, în condiţiile în care s-ar fi numărat voturile în aproape 29% din secţiile de votare.


Comentarii

liberalul socialist W(C) Ponta nu isi isi va da demisia - se anunta, printre lacrimi, de la Haznaua 3. Mizeria asta care i-a imbracat in rosu pe zombii sa se incoloneze la vot, dimpreuna cu intreaga masinarie pesedista, a avut o campanie intemeiata NUMAI pe ura! Numai in vorbe Mitomanul "unea", dupa ce a incercat sa ne invrajbeasca ortodocsi cu crestini, romani cu sasi, romani cu maghiari, oraseni cu sateni, intelectuali cu muncitori. Din fericire, nu ati reusit. UNIREA vine din Diaspora, care a dat un exemplu de ce inseamna sa fi patriot.

17 noiembrie 2014 8:06

Adi Daca stateam 13 ore la coada in loc de "doar" 11 ore, Johannis ar fi avut un vot in plus. Dar acum mai putin conteaza votul meu, evident este ca bataia de joc se plateste.

17 noiembrie 2014 2:11

Up date: "Iar în ceea ce-l priveste pe Felix al nostru / al vostru, ei bine, el va ramâne în continuare la domiciliu (la Jilava, n.red.) pâna la ispasirea pedepsei" a mai declarat dl. tov. "baron" Dragnea-Inculpatul redactorilor nostri. Cu respect, Redactia A3 ("redactia "poollii, n.n.)

17 noiembrie 2014 1:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.