Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a obținut 48,50% în turul al doilea al alegerilor prezidențiale de duminică, iar reprezentantul ACL, Klaus Iohannis, 51,50%, conform exit-poll-ului realizat de CURS-Avangarde, prezentat de TVR.

Integral pe AgerpresComentarii

Bruno Hei baietii veseli, cu carnetul rosu de partid , cu secera si ciocanul, inramat, baieti alde @bibicu, @Craiovich, @Calin, @v, @COMUNISTU" si alti vizionari nostalgici dupa vremurile apuse ale comunismului ... mai sunteti mandrii ca sunteti romani care ati luptat pentru o cauza falsa? Eu, Bruno, SUNT MANDRU CA SUNT ROMAN intrt-o ROMANIE in care inca oamenii mmai pot gandi si unde analfabetii nu pot fura cat poarte omul cinstit vota. PS: Stiti oare de ce ati pierdut? Pt ca MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE! Iar Infatuarea si aroganta nu fac niciodata casa buna cu buna cuvinta, educatia, prestanta si eleganta politica. Adica, nu erati pregatiti sa puteti sa va inchipuiti ca va lasam sa va puneti voi, cominternistilor, un presedinte in Romania. Acest drept este al oamenilor decenti si cu bun simt! Adica al celor care au castigat. Hai ROMANIA!

17 noiembrie 2014 10:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.