Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Actriţa Angelina Jolie este însărcinată aproape în trei luni şi potrivit revistei americane OK!, actriţa declară că adoră să fie gravidă.

Angelina a declarat că aşteaptă al şaptelea copil al ei şi al partenerului ei de viaţă, Brad Pit, şi le-a spus prietenilor apropiaţi că e însărcinată în aproape trei luni și că abia aşteaptă să fie din nou mămică.

„Nu e ceva ce vrea să facă public pentru toată lumea, însă Angie a recunoscut în faţa unui grup restrâns de prieteni. Se bucură de fiecare moment al sarcinei şi chiar dacă îi este rău dimineaţă, spune că se merită să îndure tot chinul", a declarat o sursă pentru revista OK!.

În plus, se pare că actriţa şi-a redecorat camera şi a vopsit-o toată în alb. „În ultima vreme, actriţa s-a tot înfometat pentru a dobândi o silueta cât mai de invidiat, însă acum că este gravidă nici nu se mai gândeşte la aşa ceva", a mai adăugat sursa.

Angelina şi Brad Pitt formează un cuplu din 2005 şi au împreună şase copii, trei biologici şi trei adoptaţi.

Integral pe LibertateaComentarii

bula Ia-o iar in buburuza! Cin' te tine?! Sau, in gura! Nu-i pe cale bucala asta?!

21 ianuarie 2012 15:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.