Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La o zi după prima confruntare televizată dintre finaliştii la prezidenţiale, Monica Macovei a comentat prestanţa celor doi contracandidaţi şi a oferit câteva recomandări candidatului Klaus Iohannis pentru viitoarele confruntări televizate.


Principalele declaraţii:

Despre dezbaterea dintre Ponta şi Iohannis

Am urmări parţial pentru că am fost la Naşul. Aş fi dorit o dezbatere ca pe vremuri, şi cu probleme economice, şi cu probleme de politică externă clare. Ponta a fost arogant, minciunos, cu expresii golăneşti. Eşti prim-ministru, vrei să candidezi. Eu sunt obişnuită cu TV, sunt altă fire. Asta nu înseamnă că domnul Klaus Iohannis nu răspunde într-o altă modalitate. L-aş fi făcut knock-out pe Ponta. Eu am spus că îl voi vota pe Klaus Iohannis şi recomand şi celor care m-au votat pe mine acelaşi lucru. Răul cel mare este Ponta.

Lista de baroni PSD este foarte lungă care sunt cercetaţi şi condamnaţi. Oamenii ăştia vor să ne jefuiască înainte. Sper să nu iasă Victor Ponta. Diferenţa dintre ei nu este foarte mare. Este un curent subteran împotriva lor. Pornim de la ce s-a întâmplat în secţiile de vot din diaspora şi ce s-a întâmplat şi în România. Îi e frică de studenţi, de românii din diaspora. Nu vor vota cu el niciodată cei din diaspora. Sunt oameni care s-au dus acolo să muncească, ştiu cum funcţionează o administraţie.
Integral pe AdevărulComentarii

@mandri & dedicatie te-a tampit laba de tot, baga-i-ai limba in pizda betivancei. mhhhh, mhhhh, buna la gust, ai ?

12 noiembrie 2014 20:44

DEDICATIE SPECIALA PENTRU MOOOONICAAA!!!! ......................................... ..."Când erai tu fată mică Monica, Monica Te pisai cat o purcica Monica, Monica REFREN AAAAA IA, IA, IA SA-MI BAG MEMBRU ÎN GURA TA TRA LA LA SI LA LA LA Pentru un pumn de maruntişi Monica, Monica Puneai p.i.z.d.a. la afiş Monica, Monica REFREN AAAAA IA, IA, IA SA-MI BAG MEMBRU ÎN GURA TA TRA LA LA SI LA LA LA

12 noiembrie 2014 17:53

MINDRI CA SUNT ROMANI Betivaneala Monicai si curvasareala Udrii este EXACT la fel cu :"copii pt organe" a lui Johannis! Chiar numai cele mai timpite jigodii pot sa afirme astfel de idiotenii, in ciuda DOVEZILOR ca nu e asa. Bai tzuicare, ti-a baut Macovei rachia? Sau Udrea a fugit de linga tine la alti futalai? Tu nu vezi ce prost esti? Nu ti-au spus-o cei ce te cuhnosc? Sau, in traditionala lasitate a pesedeilor, lor le arati alta fata (ca u koor, dar alta fata!)?

12 noiembrie 2014 17:49

Da sigur, dupa ce consumai 1/2 litre de R-OH (alcool) faceai praf chiar si pe cea din oglinda, ce se ranjeste la tine cand te speli pe dinti!!!!

12 noiembrie 2014 17:46

alice @ ala cu tzuica: ba, pe tine te-a prostit laba sau asa esti tu ?

12 noiembrie 2014 17:14

macovei tzuica haac, daca as fi fost eu, i as fi dat cu sticla cu rachiu in cap si l as fi facut KO, dar, haac, nu m am putut scula de sub masa, haac, luati l dupa mine ca l omor, hac, unde e ma , unde sunt ma ca se invarte pamantul cu mine. Unde e ma CTP, m a lasat aici sub masa ?? hac, il fac KO si pe asta, aloo, Nutzi, unde esti? la Cotroceni, iar ai sarit gardu, fa? hai ca te iert daca mi aduci o sticla de la pretenasul nostru, hac.

12 noiembrie 2014 16:44

bibicu Asa vom face, Solo. Senila Panzer-ului va strivi gandacul de bucatarie mitoman.

12 noiembrie 2014 16:23

Solo Eu te-am votat pe tine. Sunt sigur ca i-ai fi dat mai multe replici mitomanului Ponta, dar inaintea turului intai nu te-ai prea omorat. Oricum, e cazul sa se schimbe ceva in Romania. Si pentru ca acum este momentu, eu care n-am votat cu IOHANNIS in primul tur, ii voi duce 3 (trei) voturi in turul II. Face-ti si voi la fel.

12 noiembrie 2014 16:16

euro Tu daca erai sau Basescu praf l-ai fii facut pe tiganul albanez....

12 noiembrie 2014 15:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.