Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Elevul Klaus nu ar trece clasa la profesorul Iohannis. A ajuns să îngraşe porcul în ajun şi să aibă emoţii la examenul vieţii lui. În colţul opus al clasei îşi râde în bărbie şmecherul clasei, Victor Ponta. Are absenţele motivate, copiuţe în toate buzunarele, iar bătăuşii şcolii îl ascultă şi îi spun deja Şefu`. Klaus are nevoie de o minune. Nu a avut bani de meditaţii aşa că a ajuns la mâna noastră după ce ne-a cam ignorat.


Îl voi vota pe Klaus Iohannis, deşi nu îmi place cum s-a comportat de când a apărut prin Bucureşti. A ales întotdeauna să fie prizonierul lucrurilor care îl fac să se simtă în siguranţă şi ne-a oferit vorbe goale precum sloganul „România lucrului bine făcut”. S-a complăcut în a fi prizonierul unor liberali dubioşi care au stat prin spatele lui Tăriceanu, Antonescu sau Ponta, după cum le-a dictat interesul, şi care îl aruncau la înaintare pentru vreo funcţie când era ceva de negociat. Nu e deranjat să fie prizonierul unei camarile autiste şi egoiste care a uitat să muncească pentru campania lui, în timp ce îi lustruiesc pantofii şi îl asigură că totul e în regulă. Dacă vorbim de ”lucrul bine făcut” atunci să începem cu o campanie bine organizată şi o echipă bine aleasă. Şi a continuat să rămână şi prizonierul propriei încăpăţânări şi nesiguranţe mascată de bunul simţ ardelenesc atunci când era criticat pentru ceea ce face.
Integral pe AdevărulComentarii

cetatean elevul Dan Ionescu a picat la tema:"Analiza politica a desfasurarii campaniei electorale".Deja ca nu enunta nici o parere proprie, dar a tras copios ( e involuntar, dar pica bine ca apropo la copiuta) cu ochiul la foaia vecinilor de Banca...

8 noiembrie 2014 11:48

adevarul absolut @curiosu-omule,imi pare rau pt.tine,dar esti prost ca EBA.biped desemneaza o fiinta care merge pe doua picioare,sa inteleg ca tu vrei sa vezi patrupede la tv?adica,tocma basisti?

7 noiembrie 2014 18:50

curiosu asa merge Romania, ca racu, spuneam de bipede, acele animale fara ratiune si fara logica, iata un exemplar : autorul articolului, Dan Ionescu, cica; " il voi vota pe Klaus Iohanis , desi nu mi place..." cu astfel de bipede vom avansa tot ca racu si ca el sunt multe bipede, daca le dai un porc sa l voteze, il voteaza, nu poti sa i ceri unui biped sa voteze dupa valoarea umana, el nu are scara de valori, el stie doar atat; ii place sau nu i place si ca sa nu i se dea porumb, el mananca si laturi. Diferenta dintre un om si un biped e mare, omul ar fi spus; il votez pe ala ca imi place la el... sau nu ma convinge niciunul si nu votez. Traiasca Romania tara bipedelor, tot ele ne au pus (votat) in fruntea tarii un infractor care s a batut joc de tara 10 ani. Oare cand va fi populata Romania de oameni? oare cand bipedele vor ramane istorie? cand vom scapa de descreierati care sa cheme la ura, la dezbinare, la violenta? cand nu vom mai vedea bipede pe la posturi Tv facand spume la gura?

7 noiembrie 2014 18:22

Ce porcarie Campanie... vorbe.... asta conteaza pentru voi, retardatilor.

7 noiembrie 2014 16:42

capsunar Sa nu uitam ca si Grinch tot in Santa Klaus se deghiza.

7 noiembrie 2014 16:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.