Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un film postat pe youtube arată imagini de la mitingul USL de joi, de la Arcul de Triumf din Capitală, în care o persoană împarte câte 50 de lei câtorva manifestanţi, după ce le caută numele pe o listă.

Pe clipboardul ţinut în mână de cel care împarte banii se pot observa siglele PSD şi PNL.Filmul a fost postat pe youtube astăzi, de un utilizator care nu a mai încărcat nici un alt film pe acest canal de comunicare. Userul se numeşte mikigm8.

Filmul, intitulat "Dovada ca USL si-a platit protestatarii (19.01.2012)", ar fi fost filmat cu camera ascunsă, însă imaginile sunt destul de clare. De asemenea, feţele persoanelor care primesc bani, precum şi a celui care le dă banii, nu apar în nici un moment în cadru.

Mihai Voicu, vicepreşedintele PNL, a declarat pentru gândul că aducerea oamenilor la miting, pe bani, nu este o practică a PNL şi că i se pare ilogic ca cineva să procedeze astfel cu nişte oameni care sunt membri de partid. El a declarat că nu a văzut filmul, dar că "este foarte uşor şi de regizat, este foarte uşor şi să fie o întâmplare".
Integral pe GândulComentarii

jom bai hai safim sanatosi astia sant manifestanti?pai cu cateva mii de oameni vor schimbarea.....dar cateva milioane?????????????astia sant de la partide revolutionari care leo taiat craca si antenele si relitatea care spun lucruri trasnite.voi chiar nu vedeti ca numai cateva mii de oameni vor schimbarea?ma uit la mazare cum al anjura pe presedinte !! la antena.!daca astia vor sa va conduca sa fiti sanatosi!

20 ianuarie 2012 22:51

vovo Cred ca acesta ,,demonstratie'' de mita este la nivelul gindirii bassesciene : ca oricine poate fi cumparat !!! Eu nu sunt membru niciunui partid si nu am mers la demonstratia partidelor - fiind racit . Dezinformarea portocalie este fara de margini si tipic securista !!!

20 ianuarie 2012 21:36

! HAHAHA CE VRAJEALA TRUCATA DE HOTII ASTIA DE PDL,,,PAI BHA FRAIERILORRRR FETELE DE CE NU LE ATI FILMAT ??? ERAU OAMENII VOSTRIII!!

20 ianuarie 2012 21:18

Negutatorul Niste sarantoci! Au reusit sa cumpere 17 800 de viermi la 50 bucata, pai numai dom Berceanu daca vrea cumpara maine 40 000 la 99,99 bucata.Si-ntr-o luna, ce zic eu, mai repede, isi recupereaza banii cu dobanda 100% de la ciumpalaci. Rusineeeee... Dinu patriciu!

20 ianuarie 2012 19:56

cel cu mita Cam asa reiese!Tine aici o hitiuta cu care sa poti sa-ti cumperi ..nitika bautura,,o tigara doua si ceva iarba!.Cam acestea sint ""meseriile" care le-au primit de la penalii si gasca lui poanta ! Uite cit de cinstiti sint cei ce aduna semnaturi ,,BA mai mult cum FRAIERII pun botul.DA ,dar mai presus de orice ... UITE ADEPTIII ACESTOR --HAIMANALE politice din opozitie .CIREADA de DOBITOACE ,HHAA,HA . RUSINE!!!!.IA SARITII toti care sinte-ti platit sa dati la (pt ..troca de latur)pardon la tasta!! numai asa ve-ti fii la subiect daca SPUMEGATIII a TURBARE!!!

20 ianuarie 2012 19:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.