Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

S-a inventat brăţara care îţi va transforma viaţa într-una mai activă. Aceasta poate monitoriza şi contoriza toate mişcările zilnice. Dispozitivul a fost lansat, chiar ieri, în cadrul unuie eveniment la New York la care au particpat şi Lance Armstrog - de şapte ori câştigator al competiţiei „Tour de France”, Kevin Durant – superstarul echipei Oklahoma City şi Camelia Jeter – campioană mondială IAAF în 2011, pe distanţa de 100 m.

Braţara Nike+ FuelBand este proiectată pentru a fi folosită în timpul zilei, este ergonomică, uşor de utilizat şi foloseşte un accelerometru care monitorizează mişcările încheieturii pentru a furniza informaţii despre diferitele activitati fizice. Informaţiile sunt ulterior afişate pe un display cu o matrice LED. Dispozitivul furnizează patru tipuri de valori: Timp, Calorii, Paşi şi NikeFuel. Spre deosebire de calorii, care sunt calculate în functie de greutate şi sex, acest dispozitiv acordă acelaşi număr de puncte pentru activităţi identice, indiferent de parametri fizici.

Cei care o folosesc îşi pot stabili un obiectiv zilnic în funcţie de cât de activi vor să fie şi câte puncte vor să obţină. Dispozitivul foloseşte pentru afişare o serie de 20 de LED-uri a căror culoare variază de la roşu la verde, în functie de cât de aproape se află utilizatorul de obiectiv stabilit.
Braţara se sincronizează cu Nike+ prin conexiune USB sau cu o aplicaţie gratuită IPhone cu ajutorul tehnologiei fără fir Bluetooth, pentru a înregistra şi urmări evoluţia zilnică. Interfaţa aplicaţiei oferă şi mesaje de încurajare şi motivare atunci când obiectivele sunt atinse.

Pentru a utiliza Nike + FuelBand, sunt necesare următoarele:
• Un sistem Macintosh sau PC, dotat cu port USB şi cu sisteme de operare Mac OS v 10.4 sau mai recent, Windows 7 , Windows Vista (SP2) sau Windows XP (SP2)
• Acces la Internet
• Aplicaţia mobilă poate fi descarcată din iTunes App store

Integral pe LibertateaComentarii

Papa "S-a inventat brăţara care îţi va transforma viaţa într-un" rahat cu perje: nici un gadget nu-ti transforma viata în nimic.

20 ianuarie 2012 16:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.