Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

“Imi asum si prezint scuze pentru situatia votului din turul 1″, a fost mesajul transmis de Titus Corlatean.

„A fost o discuție constructivă, am formulat o serie de propuneri, printre care reglarea din punct de vedere a utilizării, completării acelei declarații pe proprie răspundere pe care cetățenii din străinătate trebuie să completeze. Am cerut să o pună la dispoziție înainte de ziua votului pe un site oficial, să o poată descărca și completa, să fie semnată datată în fața secției de votare. Trebuie să rămână în vigoare și decizia anterioară a BES-ului, să poată fi distribuită declarația în perimetrul secției”, a afirmat ministrul.


Comentarii

Relu D-le Corlatean, inteleg de la d-ul Ponta ca nu-i esti pe plac si ziua de 16 noiembrie va fi ultima pentru tine in calitatea actuala de Ministru de Externe...N-are cum sa nu fie cel putin un alegator care sa demonstreze unei tari intregi ca el a avrut sa voteze dar nu s-a putut deoarece...Scuze pot fi de ordinul miilor !Poate cel care va reclama sa fie ghidonat chiar de-acasa !!?? Asa incat, cel mai onorabil ar fi DEMISIA !

5 noiembrie 2014 9:23

florins Ba, pacalici, nu este deajuns sa-ti ceri scuze dupa ce ai declarat ieri, si tu si tot staful PSD! Demisia ar fi o forma mai decenta de ati cere scuze! Dar la PSD nu s-a auzit de demisia de onoare!

4 noiembrie 2014 19:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.