Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preliminariile CE de handbal masculin 2018 au adus o nouă victorie de proporții a tricolorilor în cea de a doua partidă consecutivă jucată împotriva statului Kosovo. Naționala României s-a impus, la Priștina, cu scorul de 30-16 (15-10).

Tricolorii au debutat cu rezultate bune la turneul de calificare la Euro 2018, cu Aihan Omer revenit pe banca tehnică. România a înregistrat două victorii în primele două partide, ambele disputate împotriva Kosovo.

Marcatorii tricolori, de la Priștina, au fost: Ghionea 8 goluri, Iancu 3, Novanc 3, Criciotoiu 3, Toma 2, Ghiţă 2, Csepreghi 2, Stavrositu 2, Buricea 2, Racoţea 1, Savenco 1, Grigoraş 1 gol.

În primul meci, România a învins Kosovo, la Bucureşti, cu scorul de 36-24 (17-10).

Prima clasată din fiecare din cele trei grupe din turul I preliminar se va califica mai departe. Turneul final al Campionatului European din 2018 va avea loc în Croaţia.

În grupa C, România va mai juca doar în 2015, cu Italia, între 10-14 iunie.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.