Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În cadrul Fesstivalului Naţional de Teatru (FNT), duminică, de la ora, 19.00 la Teatrul Bulandra, Sala Liviu Ciulei, actorul Victor Rebengiuc va juca în „Căsătoria” de N.V. Gogol, în regia lui Yuri Kordonskiy, spectacol selectat în categoria Maeştri. Actorul, prezent astăzi în studioul Adevărul Live, a vorbit despre acest spectacol, despre FNT, dar şi despre alegerile prezidentiale de duminică.

„Şi înainte de 1989 teatrul avea o implicare politică, noi actorii căutam „şopârliţe”, şi la care publicul reacţiona, e ca un protest mascat, dar protest...”, spune Victor Rebengiuc în deschiderea dialogului din studioul Adevărul Liv, vorbind despre inflenţa teatrului în social şi politic.

„Nu mai există cenzura de tipul ăsta acum. Dar acum nu mai există cenzura bunului-simţ. E ceva penibil ce se întâmplă, se transmite cum se ceartă nevestele lui Guţă între ele”.

Yuri Kordonskiy este un regizor minunat, păcat că e atât de rar invitat în România, noi actorii îi ducem lipsa, a mărturisit Victor Rebengiuc.

Am văzut două spectacole făcute de Gianina Cărbunariu, spectacole-dezbatere, la care m-am uitat ca la un film de acţiune. E posibil să joc într-un viitor spectacol al ei, acum consultă nişte dosare la CNSAS. M-a întrebat dacă aş vrea să joc şi am spus da cu toată dragostea.
Integral pe AdevărulComentarii

COMUNISTU' Ba jegosule, da' tu ai uitat de chestia aia cu hartia igienica pe care o dadeai tu unora ca sa se stearga la gura dupa ce au mancat, cand de fapt tu ai fost unul din cei mai mari mancai de kkt comunist???? Ce-o tot aiuresti cu " soparlitele" ca tu n-ai fost unul din acei actori curajosi care chiar o faceau. Facea asta Toma Caragiu, nu tu.

3 noiembrie 2014 14:08

un spectator Atunci stati cat se poate de departe de el !

31 octombrie 2014 15:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.