Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Naţionala de handbal a României a învins reprezentativa similară a Kosovo, cu 36-24, în pimul meci din Grupa C a turului întâi preliminar al Campionatului European din 2018.

Meciul de miercuri a fost primul pe banca tehnică a României pentru antrenorul Aihan Omer, care a fost numit recent pentru a treia oară la cârma naţionalei.

De asemenea, a fost şi primul meci oficial pentru reprezentativa Kosovo, care a fost recunoscută oficial de EHF luna trecută. Totuşi, din cauză că România nu recunoaşte statul Kosovo, imnurile naţionale nu au fost intonate la începutul partidei.

În grupa C, România va mai juca în 2014 tot în compania echipei Kosovo, sâmbătă. Meciurile cu Italia, care face parte din aceeaşi grupă, vor avea loc între 10-14 iunie 2015.

Prima clasată din fiecare din cele trei grupe din primul tur preliminar se vor califica mai departe. Turneul final al Campionatului European din 2018 va avea loc în Croaţia.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.