Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Întotdeauna Serena a fost un exemplu pentru mine, mereu a vorbit frumos despre mine. Eu chiar cred că este cea mai bună jucătoare din lume. A fost un moment frumos cînd mi-a zis că vrea să facă o poză cu viitorul număr 1 mondial"

"Îmi place iarna, îmi place frigul, apoi iar merg la căldură, asta mi-e meseria. Acum merg acasă, aştept mult asta, am plecat imediat după finală"

"Am avut mulţi oameni aproape de mine. Le mulţumesc românilor că şi-au făcut timp să vină să mă susţină. Şarapova nu vorbeşte prea multe cu celelalte jucătoare, nu am discutat mai nimic cu ea.

Am vorbit mult cu toată lumea mult, în afară de Şarapova şi Bouchard. Ele nu prea socializează aşa mult. Mă bucur că m-am împrietenit cu Kvitova, este cineva în tenis, are două turnee de mare şlem cîştigate".

"Am terminat anul într-un mare fel! Nu am nimic de regretat. Fac o pauză şi apoi mă pregătesc pentru anul viitor. Probabil că voi ajunge şi numărul 1 într-o zi. Dar cum am mai zis, nu joc pentru clasament, nu e aşa important pentru mine"