Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

In cazul in care ajunge in turul doi al prezidentialelor, ar fi floare la ureche sa-l bata pe Victor Ponta, sustine Calin Popescu Tariceanu.

Prezidentiabilul PLR a calculat voturile favoritului cursei prezidentiale, pesedistul Victor Ponta, si i-a dat cu minus: ”Victor Ponta are un electorat intre 35% si 40%. Eu ma adresez unui electorat de centru dreapta. Prim-ministrul, din pacate pentru el, nu are o formula pentru a aduna voturile majoritare. El risca sa se limiteze la acest scor in turul doi, poate sa mai adune putin”. Si tot Tariceanu spune ca Ponta se autopromoveaza cu un program ”de guvernare, nu de presedinte”, spre deosebire de el, care se prezinta in conformitate cu rigorile functiei vizate: ”Programul meu este singurul program prezidential. Dl. Ponta are mai degraba un program de guvernare, dl. Iohannis are un program prin care ne transmite ca isi doreste un lucru bine facut. Programul unui presedinte nu trebuie sa fie un program de guvernare”. Politician cu vechi state de serviciu, Tariceanu stie insa ca, desi este singurul care respecta regulile jocului, situatia nu-i confera niciun avantaj electoral.
ponta2 Tariceanu: Prezidentiabilul PSD, prizonier in 40%

Motivul: sustinerea unui partid este mai importanta decat programul candidatului. ”Sunt destul de vechi in politica si stiu ca programele electorale trec in planul doi. In alegeri conteaza cel mai mult structurile de partid, adica acelea care iti asigura acelasi numar de oameni la vot chiar daca e soare sau noros”, recunoaste cinstit Calin Popescu Tariceanu.

Campania, perturbata de anchetele DNA

O alta nemultumire a lui Calin Popescu Tariceanu o reprezinta ”perturbarea” campaniei electorale de anchetele si arestarile efectuate de DNA, plus scandalul ofiterilor acoperiti. Concluzia trasa de Tariceanu: ”Justitia functioneaza asa cum trebuie”. ”Ma tem ca aceste alegeri, in loc sa fie niste alegeri care sa dea posibilitatea cetatenilor sa urmareasca candidatii si sa faca o alegere pertinenta, in cunostinta de cauza, sunt niste alegeri cum nu au mai fost din 1990 pana incoace, perturbate de cu totul si cu totul alte lucruri“, reclamă Tăriceanu.

Integral pe NaţionalComentarii

Cand va disparea acest slugoi arivist, om de doi bani, fara coloana vertebrala pus strict pe propria inavutire, de pe secna politica?

27 octombrie 2014 15:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.