Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele PSD, Victor Ponta, candidatul Alianței PSD-UNPR-PC la funcția supremă în stat, a declarat marți seară că are o mare ambiție, aceea de a schimba în România un mit fundamental, al meșterului Manole, "un blestem prin care țara a trecut de multe ori". "Meșterul Manole, un adevărat român, ce ziua construia, noaptea se dărâma. Și România a trecut de multe ori prin acest blestem până la urmă. Vreau să vă aduc aminte că în 2004 România intrase în NATO, se pregătea să intre în UE, aveam creștere economică și iarăși am dărâmat tot, mergând și crezând că negativul, că răul, că cel care vine și acuză fără să spună ce o să facă el, e mai bun să-l alegem președinte. În 2004 nu au votat românii pentru Băsescu, au votat împotriva a ceva, în 2009 la fel, nu au votat pentru Băsescu, au votat împotriva a ceva.Integral pe AgerpresComentarii

nea fane Bai nenorocitule cine este sau a fost la bulau ai lu Basescu sau ai vostri, bombonul, stoica, jiji, vintu, hrebenciucii,si lista este lunga cu jefuitorii tarii, basescu si boc au taiat salariile si pensile NESIMTITE,, pe care voi le plingeti si le doriti inapoi, s-a credeti voi ca il veti infunda pe marinar e mai bastept ca voi toti la un loc veti vedea.

24 octombrie 2014 9:58

andy Dragi romani! Poate macar acum veti deschide ochii si nu veti mai vota cu 78% ciuma rosie mincinoasa si hrapareata.

23 octombrie 2014 1:32

@plagiatorul socialist "în 2004 România intrase în NATO, se pregătea să intre în UE, aveam creștere economică și iarăși am dărâmat tot" Bai kakat, ce s-a darimat? S-a intrat in UE, s-a inceput o crestere pe care Bombo nu o reusise, se trecuse la o perioada mai democrata, dupa teroarea de stat a socialistilor, s-a stopat jaful incredibil al pesedeilor. Asta pina cind Taricescu s-a dat cu socialistii, incercind sa stopeze procesul democratic, revenind la spaga electorala tipic socialista. Dar, acum, nu chiar tu iti bazezi intreaga campanie pe votul negativ la adresa adversarilor, facindu-i pe toti "basisti", folosind Guvernul (si bugetul) pt spaga electorala, distrugind indepdendenta aparatului administrativ, aracind presa libera, atacind Justitia si statul de drept, promitind legi favorabile hotilor si aministierea lor? Dar, mai ales, servindu-ted e INS pt a minti intreaga tara, lasind prostii sa creada ca avemn cresteri in toate domeniile, desi suntem de trei trimestre in recesiune economica! Anul viitor vom da de dragu si sa vezi ATUNCI nu propaganda, ci ACTIUNI negative - la adresa ta si a mafiotilor rosii!

22 octombrie 2014 13:47

Kostas Plagiatorule mitoman, tu vorbesti de campanie negativa a adversarilor politici? De ce nu taci si sa te bucuri ca adversarii tai nu fac destul ca sa deschida ochii oamenilor despre jaful pe care-l fac nemernicii vostri din PSD. Ia apucate matale si numara care sun hotii din jurul tau care da de lucru magistratilor destepti si curajosi sa dea cu voi de pamant si sa starpeasca samanta voastra.

22 octombrie 2014 9:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.