Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ştefan Bănică Jr are doi copii din două relaţii anterioare: cu Andreea Marin şi Camelia Constantinescu. El pare să fie un tată grijuliu şi foarte implicat în educaţia celor mici, chiar dacă iubirile s-au destrămat. Artistul a dat de îneţeles că a rămas în relaţii de prietenie cu mamele copiilor lui şi că se ocupă îndeaproape de educaţia lui Ştefănel, băieţelul pe care îl are din relaţia cu Camelia, şi a Violetei, fiica lui şi a Andreei Marin. Până şi cadourile sau diversele obiecte necesare celor mici sunt dezbătute cu fostele iubite. Andreea şi Camelia îi sunt prietene, se pare, iar deciziile referitoare la copii se iau de comun acord. "Întodeauna discut cu Andreea şi Camelia şi vorbim nu iau decizii de unul singur. Ştefănel are telefon, asta mică normal că îşi doreşte... Nu cred că e cazul încă".Integral pe LibertateaComentarii

Nadia mai da-te'n rahat de schimonosita! si la minte si la trup... ai ajuns chintesenta prefacatoriei, a ipocriziei, a manipularii si a autosuficientei... ai ajuns o matahala, o elefanta gusata, cocosata, burtoasa si lata, foarte lata in buci... nu vei mai avea 'succesul' de odinioara fiindca, intre timp oamenii te-au citit, s-au mai desteptat la minte si sunt in stare sa deosebeasca frisca de rahat uscat si invechit i ... tu esti cel din urma, marin! iar amorul ghebos si caraghios pe care il expui cu fiecare ocazie in care apari de mana cu imberbul caruia de-abia ce-i creste puta si flocisorii, nu iti aduce pe umerii solizi de santierist, decat oprobiu si balacareala... stai unde esti, invarte-ti parandaraturile si smecheriile cu banii publici, nu mai aparea pe stica, ne faci de rusine neamul.

22 octombrie 2014 19:20

DAN UN TIGAN SI O BABACIUNE PREFACUTA SI INCHIPUITA!!!

22 octombrie 2014 13:24

silvia_h Andreaua a fost numită "zana" – În spatele sintagmei „zana surprizelor“ stă probabil cel mai scump contract de PR încheiat vreo dată între o persoană și o revistă de scandal. Pentru că pînă și la tabloidele au o limită pînă la care pot minți. N-au nici o problemă cu a inventa lucruri cînd nu sînt dovezi, dar nici nu poți să spui minciuni cînd toată lumea vede clar contrariul. Sigur, prefacuta asta ar putea fi zana. Dar numai pentru niște oameni care au avut o copilărie traumatizantă și au dezvoltat, în timp ce se uitau la desene animate, un fetiș nesănătos pentru balene si hipopotami.

22 octombrie 2014 11:53

Cristina Trifu Isi face singura reclama, umpland spatiul public cu aparitiile ei. Nu la TVR, acolo a intarcat balaia. Si bine i-au facut. Emisiunea aia arata ca un atentat la inteligenta natiunii. Altfel zis, produsul era toxic. Andreei Marin i se pare ca o urmaresc paparazzi, desi acestia nu sunt tentati de produsele cu termenul de valabilitate depasit. Si ce daca? Ea da fuga pe retelele de socializare unde scrie ce i s-a intamplat. Chiar daca nu este adevarat, ei i se intampla. Numai ei. Presa fara subiecte copiaza si-i trage un articol de ametit fraierii, eufemistic spus. Evident, numai ea stie sa gateasca mancaruri care transforma barbatii in animalute sfioase si iubitoare. Poate ca exista si barbati pentru care mancarea conteaza mai mult decat femeia, dar n-am auzit ca vreunul chiar sa-si compromita existenta de mascul pentru niste creveti la tigaie. Nu conteaza, ea baga repede pozele pe Facebook si asteapta ca fituicile vitelor de pripas sa le imprastie mai departe. Iar vorbele insotitoare sunt de o dulcegarie crunta, in care zaharul depaseste norma legala. La cei 86 de ani ai ei, apreciez eu, caci singura a recunoscut ca a trait cat altii intr-o viata (deci, expunere indelungata la raft), se intreaba de ce o sufoca dorul de copil cand e la volan. Pai, daca ea nu stie, de ce am sti noi care e legatura intre sufocare, copil si volan? E clar ca nu prezinta toate elementele de identificare a compozitiei. Prezinta toate semnele unui produs expirat, dar se incapataneaza sa domicileze la raft, in speranta ca se mai vinde.

22 octombrie 2014 11:51

PRECIZARE: Va rugam sa ne scuzati pentru kakatul asta de "articol", dar astia suntem si cu asta defilam!!! Cu respect, Redactia Poollii (a poollii care-si zice siesi "Libertatea", n.n.)

22 octombrie 2014 5:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.