Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un nou cuplu care are toate şansele să stârnească controverse este pe cale să se formeze la Hollywood. Ryan Gosling şi Eva Mendes au fost surprinşi de paparazzi americani, luni, în timp ce se sărutau pasional în maşina actorului.

Ryan Gosling şi Eva Mendes, în vârstă de 37 de ani au reuşit să fie până acum foarte precauţi cu relaţia lor, fiind surprinşi o singură dată în trecut unul în compania celuilalt. Cei doi au fost surprinşi ieri sărutându-se în maşina actorului deşi la volan se afla Eva. Ryan Gosling este cu şapte ani mai mic decât Eva Mendes.

Actorul a recunoscut în dese rânduri că este tipul de bărbat care îşdoreşte o familie. "Mi-ar plăcea să fac copii, dar nu am, aşadar fac filme. Atunci când va apărea cineva în viaţa mea, cred că voi putea să fac ambele lucruri. Voi face filme până să fac bebeluşi. Nu ştiu când se va petrece acest lucru", spunea Ryan Gosling în urmă cu ceva vreme într-un interviu.

Integral pe Libertatea


Alte articole pe același subiect


Comentarii

hlfekdpggsr 9y0SgS , [url=http://pwlitnfnmctc.com/]pwlitnfnmctc[/url], [link=http://qkxvxopjhxpn.com/]qkxvxopjhxpn[/link], http://imobnhbtpspx.com/

23 octombrie 2011 18:36

Bones Well maacmdaia nuts, how about that.

22 octombrie 2011 7:41

cititor Daaaaa! Ce bomba! Cand doi se saruta e bomba! Baaai nulitatilor!

19 octombrie 2011 10:51

Roro Bomba e numai in capul unor ziaristi cu IQ zero.

19 octombrie 2011 10:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.