Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Regiunea Moldovei are dreptul la o autostradă care să lege zona de Transilvania, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă electorală, la Roman, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu.

"Acum este momentul de chemare la luptă a Moldovei pentru dreptate. Moldova are dreptul la o autostradă care să lege această zonă, trecând Carpații, ajungând în Transilvania. Această autostradă trebuie să treacă neapărat și prin județul Neamț. Guvernul Ponta încearcă însă să șteargă această autostradă de pe hartă. Moldova are nevoie de locuri de muncă și nu de pomeni electorale", a spus fostul premier.Integral pe AgerpresComentarii

VAI DE CAPUL TAU ! Gandire rudimentara si vocabular asisderea, la acest MRU : bai, idiotule, se zice ZONA Moldovei, tu ai ramas din comunism cu regiunea, bai, retardatule cu ifose !

16 octombrie 2014 6:10

v Sigur ca Moldova are nevoie de o autostrada care sa o lege de Ardeal si nu numai. Daca as fi rau as spune ca este nevoie de autostrada sa fuga citi mai multi Moldoveni in Ardeal. Problema este ca tara nu are bani nici sa realizeze culoarul IV Pan European. Probabil in viitor sa se faca o autpstrada care sa lege Moldova de Transilvania dar si de Muntenia si de Basarabia. Nu stiu de ce MRU nu s-a zbatut sa realizeze ceva din dorintele lui cind au condus tara la toate nivelurile. Acuma prin atitudineile sale (pt cei care nu l-au uitat cum s-a comportat pina de curind), nu mai prezinta nici o incredere.

15 octombrie 2014 23:45

ioan numa de v-ati tine de cuvant ca va votez si cu vot triplu...:))))))))))

15 octombrie 2014 21:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.