Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vicepreședintele PSD Gabriela Firea susține că primarul Sibiului, Klaus Iohannis, candidatul ACL la Președinție, are o atitudine "cinică" față de cadrele didactice, afirmând că acesta va rămâne în istorie sub numele de "Ghiniohannis".

"Klaus Ghiniohannis lovește din nou! Candidatul ACL la Președinție nu numai că refuză să lămurească aspectele controversate legate de averea sa și de activitățile din trecut, dar își permite să aibă o atitudine cinică la adresa profesorilor care, așa cum spune el că a făcut, au muncit cinstit o viață întreagă, dar nu au reușit să-și cumpere șase case. 'Ghinion!' — aceasta a fost reacția sinceră și spontană a lui Klaus Iohannis în momentul când a fost întrebat, la o emisiune televizată în direct, cum își explică acest lucru", a declarat Firea, potrivit unui comunicat de presă al PSD remis, miercuri, AGERPRES.Integral pe AgerpresComentarii

Firu Cățea oportunistă!

16 octombrie 2014 12:16

MINDRI CA SUNT ROMANI Ponta a avut bani din salariul de ofiter sub acoperire:-) El o fi primit fluturasi, ca Turcescu?

15 octombrie 2014 21:49

@plagiatorul socialist Vezi, fa tirfa blonda, ca "Ghinionistul" sa nu fie Mitomanul, in final! Klaus a explicat cum a facut "casele", a recunoscut si faptul ca alti profesori nu ar fi putut. Dar ei NU au familia in Germania, nici nu au mostenit locuinte, si poate ca au preferat sa isi cheltuie banii pe alte chestii. Dar jigodia plagiatoare, de UNDE a avut bani de SAPTE CASE? Ti-a explicat?

15 octombrie 2014 21:48

trotinetti Dar chiar toate curvele si nesimtitele pot spune ce vor public ? Ar cam trebui innecata in flegma oamenilor de bun simt !!!! Aici nu e vorba de un contracandidat ci de nesimtirea unei curvistine care spune vrute si nevrute sub acoperirea hotilor astia din PSD.

15 octombrie 2014 21:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.