Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sebastian şi Maximilian Muntean, plus Anthony Icuagu din Nigeria au fost trei dintre momentele de excepţie din show-ului cu numărul 4 difuzat de Pro TV, marţi seara.

"Vocea României" a debutat în forţă cu melodia trupei Kings of Leon, "Use Somebody", interpretată de un tânăr de 25 de ani, originar din Nigeria. Venit în România de şase ani, Anthony a studiat la început Medicina, dar a renunţat pentru facultatea de Regie/Film TV, unde este student în prezent.Vocea lui i-a făcut pe trei dintre juraţi să se întoarcă, doi dintre ei - Marius Moga şi Smiley - apăsând în acelaşi timp pe buton.(...)Trei scaune a întors şi Sebastian Muntean , 22 ani, când a cântat piesa lui Seal, "Kiss from a rose". Vocea bucureşteanului i-a făcut pe Loredana, Smiley şi Moga să şi-l dispute la scenă deschisă. "Eşti incredibil", i-a spus artista concurentului copleşit de emoţii. "Ar trebui să alegi pe cineva care să te înveţe ceva în plus", a fost replica lui Marius Moga, care i-a şi devenit antrenor. Sebastian a mai avut un motiv de bucurie la "Vocea României" - pe fratele lui, Maximilian, 24 ani.
Integral pe Gândul