Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Andreea Marin şi-a tocit coatele pe băncile Facultăţii de Informatică, iar apoi la Camera de Comerţ, unde a urmat cursuri de mediator. Cele două specializări nu i-au adus însă nici un venit, întrucât diplomele au rămas undeva, închise într-un “sertar”. În prezent, “Zâna” îşi va da atestatul şi ca instructor de dezvoltare personală. Andreea Marin este, fără îndoială, o personalitate complexă, care testează profesional zone dintre cele mai diverse. Ea se numără printre puţinele vedete din showbizul autohton care s-ar putea mândri că au în “vitrină”, la loc de cinste, diplome de absolvent în mai multe domenii, ce le-ar permite în orice moment să se reprofileze. Încă din tinereţe, “Zâna” şi-a tocit coatele pe băncile Facultăţii de Informatică din cadrul Universităţii A.I. Cuza din Iaşi, doar că, încă din primul an de studenţie, a fost atrasă de mirajul televiziunii. Astfel că, Andreea nu a profesat nici măcar un minut ca informatician.Integral pe LibertateaComentarii

acid In primul rand ca nu este si nici n-a fost niciodata vreo zana , nici macar maseluta , iar chestia cu diplomele i set rage de la divort ca vrea sa puna ceva in locul lui Banica, nu ca vrea sa fie mai desteapta!

12 octombrie 2014 5:10

cezar Daca vinzi unei companii de stat (TVR in cazul acesta) un produs refuzat de toate firmele private si, pe deasupra, mult supraevaluat, asta nu se cheama inalta coruptie? De ce nu se sesizeaza niciun organ de control in cazul zanei impostoare? De ce nu-i verifica nimeni fundatiile si ong-urile care isi au sediile si platesc chirie chiar in imobilele ipocritei, salariile si paraindaraturile, evenimentele umflate ca devize, matrapazlacurile oneroase ale intregii "famiglii" Marin? 64.000 de euro pe luna doar pentru cimpoiul cu paiete Andreea Marin! Plus 200.000 lunar pentru "colaboratori". Aceasta mamaie, pe care o banuiesc ca e falsa si pe veceu, aspira cu poponeata de vadana 64.000 de euro pe luna! Nu uitati, insa, ca prindea si luni cu 5 emisiuni — sa zicem ca pe 3, pe 10, pe 17, pe 24 si pe 31 ale lunii. Atunci, ipocrita cu fund de halterofil ridica, la stilul smuls, 80.000 de euro. Iar Stelian Tanase ne spune ca taxa TVR e mica, in comparatie cu Elvetia. Nea Stelica, daca tot o ai mica (in raport cu pretentiile vacilor elvetiene, desigur), atunci mulge-o pe Andreea Marin si lasa abonatii cu japca in pace! Sa dea moldoveanca banii inapoi, ca n-a mai plans nimeni la vrajeala ei obosita!

11 octombrie 2014 18:54

Mihaela Cucolos Femeia asta nu conteneste sa se laude. Tot ce face, chiar si cand nu-i reuseste, ea ne prezinta ca pe un succes. Uita ca are la activ doua casnicii ratate iar ca acum s-a maritat c-un pusti. Asta este un exemplu?!! hai sa fim seriosi. Nici profesional nu sta grozav....ce-a facut la viata ei? o emisiune de divertisment care a avut succes la un public mediocru care inca nu se dezmeticise dupa epoca ceausista si intr-o vreme in care nici nu era concurenta . Dupa, n-a mai facut nimic... tot ce-a incercat s-a dovedit un esec. Despre asa zisa depresie ne-a tot vorbit,la fel si despre ganduri sinucigase, la fel si despre mama care i-a murit in brate (ce urat sa exploatezi mediatic o drama de familie!!).... cum simte c-a intrat intr-un con de umbra,cum readuce in discutie aceste lucruri. Nu mi-o pot imagina peste 10 ani dar o sfatuiesc sa-si caute altceva. Ce face acum, bla, bla-ul asta cu "Pretuieste viata" (care, dupa dezvaluirile de la tvr, s-a dovedit a fi mai mult "Pretuieste banii") o pun intr-o postura ridicola (nu poti sa vii sa dai lectii dupa ce tu ai avut deja atatea esecuri in viata pe toate planurile).

11 octombrie 2014 18:52

Lute Se iau usor, toate se compara ,vedeti cate masterate mai ales au unii si degeaba!!

11 octombrie 2014 18:25

gica,contra Este usor sa urci dar infinit mai greu sa cazi

11 octombrie 2014 16:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.