Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Motorola Mobility, companie achiziţionată de Google anul acesta cu 12,5 miliarde de dolari, a lansat Droid RAZR, cel mai subţire smartphone 4G din lume.

Cei de la Motorola spun despre Droid RAZR că este imposibil de subţire, smartphone-ul având o grosime de doar 7,1 mm, în timp ce Galaxy S II care se lăuda cu acest titlu până în prezent are 8,49 de mm.

Telefonul are un procesor de 1,2 GHz, cameră foto de 8 megapixeli care filmează HD la 1080p, 1GB RAM şi un ecran de 4,3 inch Super AMOLED. Sistemul de operare este Android Gingerbread.

"Am vrut să creăm cel mai deştept telefon de pe planetă, iar rezultatul este Droid RAZR, care este mai subţire, mai deştept şi mai performant decât orice telefon din lumea asta", a declarat Sanjay Jha, CEO al Motorola Mobility.

Telefonul poate fi precomandat începând din 27 octombrie şi va fi disponibil la începutul lunii viitoare. Preţul unui Droid RAZR este de 300 de dolari cu un contract pe doi ani la operatorul Verizon.
Integral pe Capital