Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Corina Crețu, comisarul european desemnat pentru politică regională, a susținut miercuri un scurt discurs în care și-a prezentat prioritățile în Comisia pentru dezvoltare regională (REGI) a Parlamentului European, la Bruxelles, înaintea începerii audierilor propriu-zise.

"Prioritatea mea absolută este să mă asigur că vom maximiza contribuția politicii regionale la crearea de locuri de muncă și creștere economică", a spus Corina Crețu în prezentarea sa, insistând asupra faptului că este nevoie să fie negociate programe operaționale de calitate.

Totodată, comisarul european desemnat pentru politică regională a menționat că această politică va fi foarte importantă pentru prioritățile Comisiei Europene în domeniul inovării, a IMM-urilor, a pieței unice digitale, a obiectivelor de mediu și de incluziune socială.
Integral pe Agerpres