Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Prioritatea mea absolută este să mă asigur că vom maximiza contribuția politicii regionale la crearea de locuri de muncă și creștere economică", a spus Corina Crețu în prezentarea sa, insistând asupra faptului că este nevoie să fie negociate programe operaționale de calitate.

Totodată, comisarul european desemnat pentru politică regională a menționat că această politică va fi foarte importantă pentru prioritățile Comisiei Europene în domeniul inovării, a IMM-urilor, a pieței unice digitale, a obiectivelor de mediu și de incluziune socială.

"Trebuie să transferăm bunele intenții din acordurile pe care le avem în programe operaționale care pot face o diferență", a spus Corina Crețu, apreciind totodată că programele și programarea de calitate nu trebuie să aibă de suferit.

Comisarul european desemnat și-a exprimat convingerea că "împreună suntem mult mai puternici decât dacă ne izolăm unul de altul' și a promis 'o toleranță zero față de fraudă".