Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Prioritatea mea absolută este să mă asigur că vom maximiza contribuția politicii regionale la crearea de locuri de muncă și creștere economică", a spus Corina Crețu în prezentarea sa, insistând asupra faptului că este nevoie să fie negociate programe operaționale de calitate.

Totodată, comisarul european desemnat pentru politică regională a menționat că această politică va fi foarte importantă pentru prioritățile Comisiei Europene în domeniul inovării, a IMM-urilor, a pieței unice digitale, a obiectivelor de mediu și de incluziune socială.

"Trebuie să transferăm bunele intenții din acordurile pe care le avem în programe operaționale care pot face o diferență", a spus Corina Crețu, apreciind totodată că programele și programarea de calitate nu trebuie să aibă de suferit.

Comisarul european desemnat și-a exprimat convingerea că "împreună suntem mult mai puternici decât dacă ne izolăm unul de altul' și a promis 'o toleranță zero față de fraudă".


Comentarii

Nesimtire fara limite CUM pula mea ai sa faci tu locuri de munca in Romania cand esti in PE? Gasculita in PIZDA goala care se oferea negraciului POWEL!

2 octombrie 2014 9:42

cetatean roman Alta toanta care promite locuri de munca ,,creezi pe pizda mati numai minciuni spui ca si Ponta,,prosta cine te-a trimis la UE..si vine min finatelor si te contrazice ca nu e datoria ta de a creea locuri de munca ,,voi ne credeti chiar asa de prosti si va credem ....

1 octombrie 2014 12:32

PRECIZARE: "crearea de locuri de muncă" este "preocuparea absoluta" a ORICARUI sharlatan si/sau sociopat, care, ne-având NICIODATA vreo ocupatie productiva, crede (si mai minte si pe altii, n.n.) ca "locurile de munca" pot fi "create" de planificatori... Cu respect, Redactia

1 octombrie 2014 12:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.