Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

UPDATE 17:50 Surse din PNL au declarat pentru Jurnalul Naţional că aseară, în cadrul Biroului Politic, s-a luat decizia ca mitingul de joi să se desfăaore pe următorul traseu Arcul de Triumf (sediul USL) Piaţa Victoriei Piaţa Universităţii. Prima orpire va fi în faţa Guvernului, pentru ca mai apoi protestatarii să se îndrepte spre Piaţa Universităţii, punctul final al manifestaţilor.

Intervalul orar pentru care PNL cere aprobarea Primăriei Generale este 15.30 - 18. Surse din PNL au precizat că sunt aşteptate în jur de 30.000 de persoane.

-----

PNL a depus la Primăria Capitalei o solicitare pentru a organiza joi un marş urmat de un miting de protest. Surse din partid, citate de Mediafax, susţin că în acest moment este aşteptată aprobarea solicitării. Aceleaşi surse au precizat că la mitingul respectiv vor participa şi liberali din teritoriu, nu doar cei din Bucureşti.

Din surse jurnalul.ro, se pare că punctul de adunare va fi Arcul de Triumf, de unde se va pleca pe traseul Kiseleff, Piaţa Victoriei, Piaţa Universităţii. Încă nu se ştie dacă acesta va fi punctul final, ori marşul va continua până în Piaţa Constituţiei. Mâine urmează o şedinţă operativă a PNL, pentru a se stabili detaliile.

Integral în Jurnalul Naţional

Integral pe Jurnalul Național