Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Chiar dacă liderii USL nu au luat o decizie oficială privind organizarea unui miting de protest, liberalii au demarat procedurile pentru a organiza acţiunea. Conducerea USL va discuta astăzi subiectul într-o şedinţă la vârf. După ce liderul PNL, Crin Antonescu, a anunţat organizarea mitingului, şeful PSD, Victor Ponta, a fost precaut în declaraţii afirmând că USL trebuie să evite posibilitatea ca actuala Putere să acuze Opoziţia pentru transformarea manifestaţiilor în acţiuni violente.

Liberalii au depus la Primăria Capitalei o cerere pentru autorizarea unui miting care ar urma să înceapă mâine la ora 15.30 de lângă Arcul de Triumf din Bucureşti. La doi paşi se află un sediu al PNL, iar coloana manifestanţilor ar urma să plece de aici pe traseul Kiseleff, Piaţa Victoriei, Bd. Lascăr Catargiu, Piaţa Romană şi Piaţa Universităţii, sosirea fiind estimată la 17.30. Atunci, Opoziţia urmează să se alăture cu oamenii săi celorlalţi protestatari.

Integral în Adevărul

Integral pe Adevărul