Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Traian Băsescu a transmis, joi seară, un mesaj prin care își exprimă convingerea că referendumul pentru independența Scoției "va revalida unitatea Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord și apartenența Scoției la acesta".

"Peste câteva ore se vor închide urnele la referendumul pentru independența Scoției. În acest context, îmi exprim convingerea că acest referendum va revalida unitatea Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord și apartenența Scoției la acesta. Și Uniunea Europeană, și Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), dar și România au nevoie ca Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord să rămână un partener puternic, așa cum este în prezent", afirmă șeful statului, în mesajul difuzat joi seară de Administrația Prezidențială, cu privire la referendumul pentru independența Scoției.

Integral pe Agerpres