Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primaria Capitalei si Politia Rutiera intentioneaza sa interzica circulatia vehiculelor pe doua roti pe timpul noptii, in intervalul 23.00-05.00. Asta dupa ce la politie au venit mii de reclamatii de la bucuresteni care se plangeau de zgomotele insuportabile ale motoarelor care circula pe strazi.

De la inceputul saptamanii, pe bulevardele principale ale Capitalei, precum Magheru, Unirea, Decebal si Drumul Taberei, politia a inceput masurarea decibelilor produsi atat de motoare, cat si de masinile tunate. Aceste controale nocturne se vor efectua pe tot parcursul verii. De la inceputul saptamanii, politia a suspendat 20 de taloane de motociclete si a sanctionat contraventional 54 de motociclisti.

Motociclisii sunt revoltati de masurile propuse si ameninta cu proteste, daca acest proiect va fi aprobat de primarul Sorin Oprescu.

Integral pe Income MagazineComentarii

Bruno Se cunoaste ca cei care pierd timpul pe banii nostrii atat la primarie cat si la politie, habar n-au de legislatie si sunt la un pas sa legifereze discriminarea motociclistilor. Daca nu vor zgomot noaptea, vor putea cel mult sa interzica total circulatia pe anumite artere(atat a autoturismelor cat si ale motocicletelor). Insa, niciodata nu vor reusi din punct de vedere legal sa treaca o lege de interzicere a circulatiei motocicletelor, decat daca doresc un proces international si sanctiuni de infringement din partea UE. Poti opri circulatia motociclistilor pe tronsoane de drumuri unde circula masini doar daca prin aceasta urmaresti sa protejezi vietile motociclistilor, ceea ce nu este cazul! Niste tembeli analfabeti care cred ca pot indoi legile dupa bunul plac. In nicio tara civilizata asa ceva nu era pomenit nici in discutii la o bere, dar sa mai si propui public sau sa anunti ca "lucrezi" la asa ceva. Asta nu insemna "lucru" ci batutul apei in piua! Pe banii nostrii. Niste idioti plagiatori si fara viziune legislativa. De fapt, fara nicio viziune de niciun fel! Retardati dezorientati!

17 septembrie 2014 23:45

horia motociclistii pot fi amendati ptr viteza si ptr zgomot. la fel si cei cu masinile tiganesti!

17 septembrie 2014 20:11

gica,contra Este o aberatie sa dai o lege care sa ingradeasca un drept legal numai pentru ca nu se aplica o alta lege privitoare la zgomot si viteza

17 septembrie 2014 15:59

buda Politia sa amendeze pe motociclisti!

17 septembrie 2014 13:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.