Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Europarlamentarul PSD Viorica Dăncilă, vicepreședintele Comisiei pentru agricultură din Parlamentul European (PE), a calificat reducerea TVA la pâine drept o măsură pozitivă din toate punctele de vedere, apreciind că acest exemplu poate servi drept argument concludent pentru extinderea programului de reducere a TVA și la alte produse alimentare de bază.

'Faptul că evaziunea fiscală din domeniul panificației a scăzut cu aproximativ 20% în termen de mai puțin de 10 luni de la reducerea TVA ne dă încrederea de care avem nevoie să încercăm să extindem programul de reducere a fiscalității și la alte produse alimentare de bază', a afirmat Viorica Dăncilă, potrivit unui comunicat de presă transmis Agerpres de la Strasbourg.



Integral pe Agerpres



Comentarii

Mircea Să reducă TVA la toate, că la TVA suntem fruntași în UE și în lume! Dar asta ar însemna mai puțin furt, mai puțină risipă, mai puțini parlamentari, mai puțini miniștri și secretari de stat, mai puține direcții centrale și județene pentru ei, mai puține pomeni electorale și nu le convine.

17 septembrie 2014 9:49

viorel pozitiv a fost ca a fost nevoie de introducerea de noi taxe ca sa contracareze reducerea ,taxe care au bagat tara in recesiune , singura din zona care e in recesiune! curat murdar!

17 septembrie 2014 7:06

Cenzura Rezultatele pozitive sunt numai pentru firmele clientelei de partid si pentru patronii acestora, care din bogati au inceput sa devina putred de bogati, a declarat de fapt Europarlamentarul PSD Viorica Dăncilă, vicepreședintele Comisiei pentru agricultură din Parlamentul European (PE)

16 septembrie 2014 21:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.