Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

S-au împăcat extrem de bine pe platourile de filmare la „The Tourist”, iar Johnny Depp a avut numai cuvinte de laudă la adresa Angelinei Jolie în calitate de mamă, drept pentru care nu mai miră pe nimeni că acum partenera de viaţă a lui Brad Pitt a sărit în ajutorul cuplului format din star şi frumoasa Vanessa Paradis.

Despre cei doi, care sunt împreună de 14 ani şi au doi copii, se zvoneşte încă de la începutul acestui an că sunt la un pas de despărţire, iar actorul ar fi discutat deja cu avocaţii.

De când a auzit asta, Angelina l-a contactat pe Johnny şi s-a oferit să îi dea sfaturi şi să-l sprijine pentru a-l ajuta să facă lucrurile să meargă.

„Au păstrat legătura după film. Când a auzit ce se întâmplă, a luat legătura cu el să vadă cum face faţă şi l-a grăbit să îşi rezolve problema”, a declarat o sursă.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.