Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Avansarea de către premierul Ponta a celei de-a doua propuneri de comisar european din partea României, în persoana Corinei Creţu, subminează şansele lui Dacian Cioloş de a obţine un al doilea mandat de comisar pentru Agricultură.

Premierul Victor Ponta a trimis la Bruxelles nu una, ci două nominalizări pentru funcţia de comisar european. Un nume se cunoaşte cu siguranţă: Dacian Cioloş, vizat să-şi păstreze portofoliul Agriculturii.

A doua variantă a venit pe surse: Corina Creţu, eurodeputat PSD, însă nu se ştie deocamdată ce portofoliu îi va reveni. Premierul nu a confirmat numele, ci doar faptul că este o femeie. Conform legii, cei doi trebuiau audiaţi până acum în comisiile Parlamentului naţional. Însă Ponta citeşte altfel legea.Integral pe AdevărulComentarii

@7.4M de ciumpalaci cretini Bineinteles, cretinii comunisti au sarit in apararea versiunii mitomane. "Ce a facut Ciolos?" In primul rind, comisarul este AL EUROPEI, nu al Romaniei. El a muncit pt UE si nu putea sa faca ":favoritismue", asa cum se asteapta orice cretin de roman obisnuit cu spaga si bisericuta de clica. Al doilea: a dat suficiente legi (si bani) de care Romania si agricultorii romani au beneficiat in mod DIRECT! Dar este o tactica obisnuita: decit despre CE A FACUT CRETU, de ce e EA buna, gasim bube lui Ciolos si acolo unde ele nu exista. Ce ba face,. ba, Corina, care in a fi SLUGA (mai intii lui Ilici, apoi lui Nascase, apoi lui Mitomanu) nu stie absolut NIMIC? In realitate, schimbarea lui Ciolos este in carti de cind el dat declaratii impotriva jupinului Varan, care l-au dus in final in puscarie. De atunci, sunt luni bune, Varanul a cerut SLUGII pontane sa nu il mai sustina pe Ciolos. Asa x=ca jiogodia Mitomana a tradat interesul Romaniei spunind: "va dam doua nume, una e femeie. Sper sa ii dati EI un portofoliu cit mai bun". Deci, Junker poate face propriile ploi, pe pielea Romaniei. Tot pe surse, se pare ca persoana nominalizata este o alta sluga, imbirligata cu Mafia dimboviteana, Rovana Plumb. Vom vedea saptamina asta. Daca e asa, va apare din nou cretinulk de Calin sa ne spuna cit de "merituoasa" este Plumbam sustinatoarea Mitomanului in cele doua proiecte controversate, Rosia Montana si Gazele de Sist.

1 septembrie 2014 12:33

gica,contra "Femeia" este o agenta de lux cu state vechi

1 septembrie 2014 8:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.