Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Eurodeputatul social-democrat Victor Negrescu se va afla, în perioada 22-24 august, în Republica Moldova, unde se va întâlni cu peste 1.500 de tineri membri ai Partidului Democrat din Moldova pentru a le transmite sprijinul pe care România îl acordă ca țara vecină să își împlinească parcursul european.

Victor Negrescu afirmă, într-un comunicat de presă remis, joi, AGERPRES, că Republica Moldova "nu trebuie să parcurgă acest traseu singură".

"Voi merge în Moldova cu un mesaj clar pentru toți românii de peste Prut. România sprijină necondiționat parcursul european al Republicii Moldova. (...) Guvernul României a afirmat, fără rezerve, că punerea la dispoziție a expertizei noastre și a bunelor practici în dialogul și negocierile cu Uniunea Europeană este o prioritate. Ca europarlamentar, vă pot spune că perspectiva integrării europene a Republicii Moldova este văzută pozitiv în Parlamentul European", susține Negrescu.

itnegral pe agerpres.ro

Integral pe România LiberăComentarii

Gabriel Rogojina Moldova sa ramana asa cum este, E mai bine sa fim cu un picior in UE (Romania) si cu unul in Rusia (Moldova). Nu se stie cine va castiga al III-le Razboi Mondial, asa ca e mai sanatos sa ne tinem ouale in mai multe cosuri!

14 ianuarie 2018 3:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.