Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Incidentele din Piaţa Universităţii provocate de membri ai galeriilor de fotbal care au aruncat cu sticle incendiare şi pietre în forţele de ordine, sunt criticate în termeni duri de internauţi.

"Mă uit la ştiri şi e halucinant... Dintr-un protest paşnic.. 2-3 mii de oameni... iată că iar au apărut "galeriile".. Din ce cotloane apar suboamenii ăştia care aruncă cocktail-uri Molotov în manifestanţi?! Un amărât a luat foc, iar jandarmii - da, jandarmii ăia blamaţi, de fapt nişte amărâţi ca noi care încearcă să îşi facă datoria, pe bani puţini - jandarmii l-au stins CU MÂINILE GOALE! Respect dragi colegi... manifestanţii paşnici nu au nimic de a face cu grobienii, cu animalele care aruncă fumigene, petarde etc. ...Astfel de gunoaie direct la puşcărie... se pare că nu le mai ajung stadioanele... de fapt e pauză competiţională şi gunoaiele nu au unde se manifesta. Una este să protestezi pentru o idee, alta să vii pus pe bătaie... Mă apucă sila, scârba când văd astfel de untermenschi...Păcat... păcat... păcat...", scrie Alexandru Vasia pe pagina de Facebook a gândul.

Integral în Gândul

Integral pe Gândul