Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Actorul american Tom Hanks a lansat o aplicaţie pentru iPad, numită Hanx Writer, care permite utilizatorilor să redacteze texte aşa cum ar face-o pe o veche maşină de scris, informează gala.fr, conform Mediafax.
Tom Hanks şi-a dorit să îmbine frumuseţea vechilor maşini de scris cu magia digitalului. Astfel, în parteneriat cu compania Hitcents, starul în vârstă de 58 de ani a lansat, vineri, aplicaţia pentru iPad Hanx Writer.
Aplicaţia permite utilizatorilor să redacteze texte ca şi cum ar apăsa pe tastele unei vechi maşini de scris.
Pe contul său de pe platforma online Twitter, starul a explicat că "dorea să regăsească senzaţia unei vechi maşini de scris manuale, să audă zgomotul tastelor". Actorul este pasionat de maşini de scris şi spune că adoră să scrie astfel "dimineaţa, bându-şi cafeaua, indiferent unde ar fi în lume, dar mai ales în bucătăria lui".
"Viitorul se va scrie pe Hanx Writer", a mai spus starul hollywoodian.
Tom Hanks, dublu laureat cu Oscar pentru rolurile din filmele "Forrest Gump" (1994) şi "Philadelphia" (1995), a putut fi văzut în ultimii ani pe marile ecrane în "Codul lui Da Vinci" şi "Îngeri şi demoni" - ambele realizate pe baza romanelor omonime scrise de Dan Brown, dar şi alături de Julia Roberts, în filmul "Larry Crowne", pe care l-a regizat şi produs.
Tom Hanks filmează în această perioadă filmul independent "A Hologram for the King", inspirat din romanul omonim scris de Dave Eggers.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.