Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Julia Roberts a fost nominalizată la Globurile de Aur 2008 pentru cea mai bună actriță în rol secundar. Charlie Wilson (Tom Hanks) este un congresman din Texas care, sub aparența mondenă, ascunde o abilă minte politică, un adânc patriotism și compasiune pentru cei slabi. Joanne Herring (Julia Roberts), o virulentă anticomunistă, crezând că riposta americană la invazia sovietică este anemică, îl îndeamnă pe Charlie la o acțiune de ajutorare a mujahedinilor afgani. Partenerul lui Charlie în această acțiune este agentul CIA Gust Avrakotos (Philip Seymour Hoffman). Charlie, Joanne și Gust călătoresc în toată lumea pentru a facilita o alianță între israelieni, pakistanezi, egipteni, legiuitori. Eforturile celor trei sunt încununate de succes: SUA mărește fondurile pentru Afganistan de la 5 milioane la un miliard anual, iar rușii se retrag din țara invadată.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Vali Probabil ca trebuia sa scrii ceva si tu.... DACA insa ai crezut ca dai o ideie prin exemplificare sa stii ca nu tine....Ucraina de azi nu Afganistanul ( nici dupa inca doua zeci de ani..)....Ce se intampla in Ucraina e cu totul alceva decat invazia Sovietica....Dar ma rog...filmul a fost unul bun....cam trist pe de o parte deoarece dupa terminarea ostilitatilor...aceasi Afgani au folosit armele contra Americanilor...Punct.

17 august 2014 7:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.