Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Elena Udrea şi partidul său, PMP, îi cer preşedintelui Traian Băsescu să spună el cine să candideze la prezindenţiale din partea formaţiunii sale.

Vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Ştefan Vlaston, a declarat că se vor consulta cu Traian Băsescu înainte de şedinţa de săptămâna viitoare, în care va fi pusă în discuţie candidatura lui Cristian Diaconescu la prezidenţiale. Udrea şi partidul său îi cer lui Băsescu să spună el cine să candideze la prezindenţiale.

În ceea ce priveşte atacul Elenei Băsescu asupra lui Udrea, în care mezina preşedintelui sugerează că preşedintele PMP l-ar sabota pe Diaconescu, Vlaston spune că nu există informaţii potrivit cărora Elena Udrea ar fi interzis strângerea de semnături pentru prezidenţiabilul lor şi apreciază că EBa ar fi fost intoxicată.

Preşedintele Traian Băsescu trebuie să decidă până marţi, atunci când are loc şedinţa PMP, dacă va fi Elena Udrea sau Cristian Diaconescu cel care va candida la funcţia supremă în stat.

Mezina preşedintelui o atacă pe Udrea. Într-o postare pe o reţea de socializare, Elena Băsescu susţine că organizaţiile PMP au "probleme" în a strânge semnături pentru candidatul formaţiunii la prezidenţiale Cristian Diaconescu, "deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru".


Comentarii

v Nu ne spune nimeni, in ce calitate "desemneaza" Javra Ordinara, candidatii PMP-ulelor la diverse functii, inclusiv presedentia. Parca el este "impartial", nu este membrul niciunui partid, etc. Votati-l pe Bashinescu sa va reformeze el statul dupa bibilica lui, cum a facut-o si pina acuma.

13 august 2014 16:48

sustin fanatic PRESEDINTELE Da, PRESEDINTELE il va sustine pe prietenul si coabitacul Ponta iar Prim Ministru va fi Bercea, ca sa-i dati toti cu fruntea de buric si de suncile alea de tigan scarbos.

13 august 2014 16:04

COMUNISTU' Pai ,bai nehotaratilor, va dati mare partid si trebuie sa vina cineva din afara sa va spuna " pentru cine votati" ? Curat, murdar , Coane Iancule! Scrisoarea pierduta , mai actuala ca nicicand. Ce dracu, v-ati turmentat si nu stiti pe cine sa votati?! Altfel, nu va mai astupa nimeni gura, nici macar cu cacat, vorbiti si stropiti, dar nu stiti ce vreti. Vai si amar de capul vostru. Mai vreti sa fiti si "un partid reprezentativ" in Romanica. Halal.

13 august 2014 15:56

florins Cat botox are in buze Eba, nu e greu s-o intoxici! Daca ne gandim si la neuroni....

13 august 2014 14:22

iulian O simpla diversiune marca Basescu. Adevaratul candidat e cel comun PDL-PNL

13 august 2014 14:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.