Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Case, apartamente şi terenuri deţinute de Gheorghe Mencinicopschi, Sorin Pantiş, Gheorghe Sin, Vica Ene, Jean-Cătălin Sandu şi Vlad-Nicolae Săvulescu, condamnaţi din dosarul ICA, au fost confiscate de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, informează Mediafax.

Judecătorii de la CAB au dispus menţinerea sechestrului asigurator asupra unui imobil al lui Gheorghe Sin, aflat în sectorul 2, cu o valoare estimata de 110.000 de euro, unui apartament al Vicăi Ene, din sectorul 4, estimat la 88.000 de euro, casei din Otopeni a lui Gheorghe Mencinicopschi şi a soţiei sale, cu o valoare estimată de 456.000 de euro.

În cazul lui Sorin Pantiş, se menţine sechestrul asigurator asupra unei case şi unui teren de 504,6 mp din sectorul 2, şi a unor părţi dintr-un apartament cu boxă şi parcare, tot în sectorul 2.

De asemenea, Pantiş are confiscate 10 părţi sociale reprezentând o participaţie de 100% la capitalul social al SC Fintech Consulting SRL şi 49 părţi sociale reprezentând o participaţie de 49% din capitalul social al SC TLD Evolution SRL.

Instanţa le-a confiscat şi lui Jean-Cătălin Sandu un apartament din sectorul 3, cu o valoare estimată de 210.000 euro şi lui Vlad-Nicolae Săvulescu o casă şi un teren din sectorul 1 evaluate la 1 milion de euro şi un apartament din sectorul 2 evaluat la 95.000 de euro.

Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat definitiv, vineri, de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, la 8 ani de închisoare în dosarul privatizării ICA. Fostul ministru al Comunicaţiilor Sorin Pantiş a primit o pedeapsă de 7 ani de închisoare, în dosarul privatizării ICA.

Jean-Cătălin Sandu, fost şef al Direcţiei Juridice din ADS, a fost condamnat la şase ani de închisoare. Aceeaşi pedeapsă a primit-o Vlad-Nicolae Săvulescu, fost şef al Direcţiei de Privatizare-Concesionare din ADS.

Gheorghe Sin a primit patru ani de închisoare cu suspendare, iar Vica Ene, trei ani, tot cu suspendare.

Integral pe România LiberăComentarii

COMUNISTU' Pentru cei doi comentaci de sub mine - SA DEA DUMNEZEU SA AVETI PARTE DE ACELASI TRATATMET SI DREPTATE PE CARE AU PRIMIT-O CEI DIN ACEST DOSAR. SA DEA DUMNEZEU SA FITI ACUZATI CA ATI CUMPARAT O PAINE ACUM 10 ANI CU 1 LEI CAND DE FAPT PAINE, ACEEA, ACUM COSTA 2 LEI SI SA VIS ECONFISTE AVEREA PENTRU ASA CEVA . SA DEA DUMNEZEU SA SIMTITI PE PIELA VOASTRA DREPTATEA APLICATA DE " JUSTITIA INDEPENDENTA" SI ATUNCI SA VA VAD DACA MAI MANCATI CACAT, CA ACUM.

9 august 2014 10:56

Sa le ia si cenusa din vatra Gasca lor de hoti

8 august 2014 20:51

sarac ce saraci au fost,,,,amarati astea,,alti nu au bani de paine ei sa faleau in vile luxoase,,din bani munciti si cinstiti......

8 august 2014 20:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.