Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a fost reţinut, în noaptea de joi spre vineri, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în dosarul în care este acuzat de atribuirea preferenţială a unor contracte către anumite firme. Vă prezentăm o parte din palmaresul conflictelor baronului local.


Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a ajuns ultimul, joi seară, la DNA Galaţi. Tot joi, la Galaţi, dar la ora 15.00, a fost adus Nicolae Moisiu, şeful Serviciului Achiziţii din cadrul CJ Brăila. De asemenea, la DNA Galaţi a fost adus şi Florin Mija, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Brăila. Acesta din urmă a fost de altfel şi primul care a primit mandat de reţinere pentru 24 de ore pentru abuz în serviciu. Târziu după miezul nopţii, a venit şi rândul lui Bunea Stancu. El a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat tot pentru abuz în serviciu.

Cine este baronul de Brăila

Născut la 24 decembrie 1954, Stancu Gheorghe Bunea (59 ani) este de loc din Tichileşti - Brăila. Înainte de 1989, surse care doresc să-şi păstreze anonimatul spun că acesta ar fi fost gestionar la un centru de colectare sticle şi borcane din piaţă. Şi-a completat studiile după Revoluţie, devenind economist. A intrat în politică în anul 2004, fiind ales consilier judeţean pe listele PSD, apoi direct preşedinte al Consiliului Judeţean Brăila.
Integral pe AdevărulComentarii

Contribuabil pt infometatii PSD-ei Exemplar tipic al baronului local. Un incult anterior lui 89 devenit datorita apartenentei la PSD un imburghezit pe spinarea romanilor. Furand din bughetul consolidat. Cat oare ii mai suportam? Oprisan, Constantinescu, Duicu, Mazare, Falca, etc.

8 august 2014 9:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.