Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Într-o vreme în care auzim tot mai des de căsnicii care se destramă, e frumos să îi amintim şi pe artiştii ale căror mariaje au trecut testul timpului.

Despre „iminentul divorţ“ al cântăreţilor Beyoncé şi Jay-Z, consideraţi cel mai puternic cuplu din showbizz, s-a scris mult. La fel despre despărţirea actorilor Melanie Griffith şi Antonio Banderas, care au avut un mariaj de 18 ani.

Dar prea puţin s-a scris despre căsniciile fericite ale Hollywood-ului, despre artiştii care au rămas devotaţi jurămintelor şi şi-au consolidat relaţiile de-a lungul anilor. Vă prezentăm în continuare o listă, întocmită de site-ul ABCNews, a unora dintre cele mai trainice cupluri din showbizz.

Hugh Jackman şi Deborah Lee Furness - 18 ani

„Îl plac în orice ipostază: dolofan, musculos, slab. E ca şi cum aş avea de fiecare dată o nouă aventură“, a spus Deborah Lee Furness (58 de ani) despre Hugh Jackman (45 de ani), cel care îi este soţ de 18 ani. Cei doi s-au întâlnit în 1995 pe platourile de filmare ale seriei „Correlli“ şi s-au căsătorit un an mai târziu. „Întâlnirea cu soţia mea a fost cel mai grozav lucru care se putea întâmpla“, a mărturisit interpretul lui Wolverine din franciza „X-Men“.

Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick – 17 ani
Sarah Jessica Parker (48 de ani), protagonista serialului „Sex and the City/ Totul despre sex“, şi Matthew Broderick (51 de ani) s-au căsătorit în 1997 şi au împreună un fiu şi două gemene. „Îl iubesc pe Matthew Broderick. Puteţi să mă credeţi nebună, dar îl iubesc. Suntem foarte devotaţi familiei şi vieţilor noastre. Iubesc viaţa noastră. Iubesc faptul că el este tatăl copiilor mei şi datorită lui există o cu totul altă lume pe care o iubesc“, declara Parker în 2013, pentru „Harper's Bazaar“.Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.