Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat miercuri că abia așteaptă ca șeful statului să facă dezvăluiri despre lucrurile ascunse din CV-urile candidaților la Președinție, așa cum a promis cu o zi înainte, informații pe care liderul liberal le consideră "foarte bune și foarte binevenite".

"Acele declarații mi s-au părut foarte bune și foarte binevenite. Este normal și natural, în orice țară, ca cele mai multe informații să fie la președintele țării și, dacă președintele consideră că are informații importante pentru națiune, fiindcă intrăm în campania prezidențială, mi se pare un lucru natural și chiar de dorit să vină și să spună ce știe despre candidați", a precizat miercuri Iohannis după ședința Consiliului de conducere al Alianței Creștin Liberale.
Integral pe AgerpresComentarii

om ii tatie curul lui Ponta,,,,ca el e cel vizat si necinstit,,un plagiator nu poate fii presedinte....

6 august 2014 14:09

liberalul socialist Bai Dumitrescule, socialist imputit, de ce ti-e team,a de dezvakluirile pe care Presedintele TREBUIE sa le faca? Daca are informatii, e de datoria lui sa nu permita ca un agent informatyor sa ajunga presedintele tarii! Poate e chiar Johannis, ce zici? Bai alka primulk, "spiritul nemtesc" a facut ca dosarele STASI sa fie publicate inca din 90, si TOTI agentii sa fie pusi pe liber 5 ani. Care este "atitudinea aedecvata" in Romania, bai?

6 august 2014 13:35

Bruno Indiferent cine va participa la alegerile prezidentiale este foarte bine ca noi, cei ce-l vom alege prin vot direct pe viitorul presedinte al RO, sa stim absolut totul despre fiecare dintre candidati. Asa ca Johannis are foarte mare dreptate sa fie de acord cu Basescu. Este o afirmatie de bun simt politic si uman. Ar trebui sa fie de acord cu aceste afirmatii oricare candidat la presidentie, care nu are nimica de ascuns. Pt. ca in niciun caz nu dorim un presedinte care sa fi fost vre-un membru in fosta securitate sau si mai rau, vre-un membru al securitatii sau spionajului altei tari(Rusia, Ungaria etc).

6 august 2014 13:16

dezamagitii ai intrat si tu in mahala ? ne asteptam ca procentul nemtesc din tine sa-si spuna cuvantul si sa-ti imprime atitudinea adecvata unui politician de marca, de luat in considerare.

6 august 2014 12:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.