Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Traian Băsescu a atacat în termeni duri propunerile premierului Victor Ponta pentru ministrul Bugetului şi cel al Culturii.

Preşedintele i-a ironizat pe cei doi spunând că Manda are experienţă la Casa Studenţilor iar Biro nu are bipezi în familie.

Preşedintele nu a respins propunerile, dar i-a cerut premierului Victor Ponta ca până miercuri să vină cu alte nominalizări.

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut că Rozalia Biro nu este potrivită pentru funcţia de ministru al Culturii pentru că nu înţelege perfect limba română. Şeful statului a făcut referire la farsa făcută de Daniel Buzdugan în 2010, când Rozalia Biro a confundat bipezii cu cerşetorii.

De ironiile preşedintelui nu a scăpat nici Claudiu Manda propus în locul lui Liviu Voinea la Buget.

În ciuda atacurilor, şeful statului a susţinut că nu respinge cele două nominalizări. Însă i-a cerut premierului Victor Ponta să facă alte propuneri.

Preşedintele i-a cerut premierului ca până săptămâna viitore să se consulte cu PSD şi cu UDMR şi să facă alte propuneri pentru cele două ministere.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.