Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mai mulţi angajaţi ai Băncii Centrale din Albania au furat cel puţin şapte milioane de dolari din rezervele băncii, în ultimii patru ani. Poliţia a anunţat că doi oameni au fost arestaţi şi puşi sub acuzare pentru furt şi abuz de putere în acest caz.

Potrivit presei locale, unul dintre suspecţi a recunoscut furtul şi a declarat că a pierdut toţi banii la pariuri sportive. Investigaţia este în plină desfăşurare, iar anchetatorii cred că din reţea fac parte şi şefii unor filiale ale Băncii. Autorităţile bancare albaneze susţin că au "luat măsuri imediate pentru consolidarea nivelului de securitate şi recuperarea pagubelor", potrivit realitatea.net.

Guvernatorul Băncii Centrale a încercat să liniştească populaţia printr-o conferinţă de presă, la care a spus că rezervele de bani depuse la Banca Albaniei nu au fost afectate.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.