Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Muncitorii care refac Piaţa Apărătorii Patriei din Capitală, au descoperit o staţie de metrou secretă din perioada comunistă.

"În timpul proiectării s-a descoperit ca piaţa Apăratorii Patriei este amplasată pe o staţie de metrou proiectată înainte de revoluţie, dar care nu a fost utilizată până în prezent. Se pare că staţia avea două ieşiri, dar una dintre ele a fost astupată în timp", a declarat purtătorul de cuvânt al primăriei sectorului 4 pentru romanialibera.ro.

Proiectul de amenajare al pieţii Apăratorii Patriei va necesita o revizuire care va fi realizată cu ajutorul celor de la Metrorex.

"Primăria a primit avizul Metrorex pentru lucrările de amenajare a staţiei cu condiţia ca ieşirea de la metrou să fie amplasată chiar în piaţă. Astfel, piaţa Apăratorii Patriei va fi singura din Bucureşti cu acces direct metrou", a precizat reprezentantul primăriei.

Primăria va suplimenta bugetul proiectului cu costuri necesare achiziţionării unei scari rulante iar cei de la Metrorex se vor ocupa de amenajarea ieşirii şi de amplasare aparetelor de taxat.

"La începutul săptămânii viitoare vom primi avizul de la Metrorex, iar în 15 zile vom finaliza proiectul. Iniţial, noi am estimat că piaţa Apăratorii Patriei va fi modernizată până pe 8 martie, dar în aceste condiţii, proiectul va fi finalizat la finalul lunii martie", spun reprezentanţii primăriei sectorului 4.

Integral pe România LiberăComentarii

cititor Doamne,multi ziaristi si patroni ai acestora sunt paraleli cu presa.Ce secret ? O fi o statie ca cea de la 1 mai care a stat "ascunsa"18 ani si apoi s-au ocupat de ea.Credeti ca Metrorexul sau Protectia Civila nu stiu despre ce este vorba? Mai Cosma,locul tau e la racoare,sa-ti mai limpezesti creerul.

13 ianuarie 2012 17:11

mugur Ii dati idei lu' Udriste, tovarasu' de haiducii al lui Videanu la Primaria Capitalei : o sa zica apoi ca a construit citeva statii secrete, pe care normal ca nu le poate vedea nimeni, ca de aia sint secrete, si apoi isi va burdusi iar conturile ..., bineinteles, cu ceva studii de fezabilitate de milioane de euro, etc

13 ianuarie 2012 16:53

Un roamn Ce timpenie !De ce incercati sa spalati creierele oamenilor,nu suntem intr-un film cu James Bond !O statie secreta ,aiurea !Ziaristii din ziua de astazi sa scrie mai bine despre SMURD !

13 ianuarie 2012 15:06

cosma racoare Mai cautati si LINIA 500 - de la casa Poporului la OTOPENI - Aeroport !!!!

13 ianuarie 2012 13:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.