Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Avionul malaezian prăbușit pe teritoriul Ucrainei a fost doborât de tiruri ale unui sistem de rachete antiaeriene Buk, a notat consilierul ministrului ucrainean de interne Anton Gherașenko, pe pagina sa de Facebook. 'Avionul zbura la înălțimea de 10.000 de metri. Au murit 280 de pasageri și 15 membri ai echipajului', a precizat Gherașenko. Compania Malaysia Airlines a confirmat, la rândul său, că a pierdut contactul cu unul din avioanele sale deasupra teritoriului ucrainean. Premierul Malaysiei, Mohd Najib Tun Razak, s-a declarat "şocat" de prăbuşirea avionului companiei Malaysia Airlines, în contextul în care o altă aeronavă a aceleiaşi companii este dispărută din martie în zona Oceanului Indian. "Sunt şocat de relatările privind prăbuşirea avionului. Vom lansa imediat o investigaţie", a scris Mohd Najib Tun Razak pe Twitter.


Comentarii

Băi Vasile un bun judecător, nu e cazul tău, emite o concluzie ulterior unei analize aprofundate a situației. Ori noi suntem plictisiți de slugi ca tine.

29 mai 2018 10:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.