Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Directorul adjunct al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, Nicolae Popa, spune că, în perioada 2014 - 2020, vor fi disponibile aproape 10 miliarde de euro pentru investiţii în agricultură, iar de la depunere proiectelor până la contractare vor trece doar maxim trei luni.

Nicolae Popa a spus, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, că pentru noul program de finanţare 2014 - 2020 Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale va avea la dispoziţie aproape 10 miliarde de euro, respectiv 8,1 miliarde de euro de la Uniunea Europeană, la care se adaugă 20 la sută cofinanţarea naţională.

"Suma pe care o avem disponibilă este de 8,1 miliarde de euro, la care se adaugă cofinanţarea naţională de 20 la sută, deci undeva în jur de 10 miliarde de euro avem la dispoziţie pentru finanţarea investiţiilor din agricultură?, a spus Popa.
Potrivit acestuia, procedura de depunere, evaluare şi contractare a proiectelor se va simplifica, iar de la evaluare până la contractare vor trece maxim trei luni.


Comentarii

ecologist @precizare: cred ca avem acelasi punct de vedere,doar ca tu ai metoda hard, ,iar eu soft.

5 iulie 2014 12:01

PRECIZARE: Banii urmeaza sa fie "absorbiti" în scopul eradicarii ultimelor urme de agricultura taraneasca, pentru industrializarea productiei (a productiei de desheuri "alimentare" din gama rosiilor de plastic, ca în EURO-Olanda, n.n.) si pentru impulsionarea productiei de cartofi, de porumb si de soja (modificate genetic, n.n.) care urmeaza a fi arsa în motoarele cu combustie interna (sub forma de "biodiesel" si de methanol, cam ca în EURO-Germania, n.n.), a mai declarat dl. Popa-Prostu (dar Felix ne-a spus sa nu cumva scriem asa ceva, ca îi retrag astia EURO-sprijinul si aterizeaza direct în EURO-puscarie)... Cu respect, Redactia A3

5 iulie 2014 8:51

cititor Investitia cea mai urgenta e pt. silozuri.

5 iulie 2014 7:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.