Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prodecanul Facultăţii de Medicină şi Farmacie Oradea, Constantin Romanul, reţinut după ce a fost prins în flagrant în timp ce lua mită, va fi cercetat în arest la domiciliu, anuntă b1tv.

Procurorii bihoreni au solicitat arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a lui Constantin Romanul, însă Tribunalul Bihor a decis ca acesta să fie cercetat în arest la domiciliu.

Constantin Romanul a fost adus la Tribunalul Bihor cu o ambulanţă, iar în sala de judecată acesta a stat într-un cărucior cu rotile, după ce, în noaptea de joi spre vineri, i s-a făcut rău în arestul Poliţiei Judeţene, el fiind transportat la spital.


Acesta suferă de diabet şi are un bypass coronarian, informează Mediafax.

Prodecanul Facultăţii de Medicină şi Farmacie Oradea a fost reținut, joi seară, de procurori, după ce a fost prins în flagrant în timp ce lua mită de la două studente, pentru a le ajuta să promoveze examenele.

Integral pe România LiberăComentarii

a fost prins în flagrant în timp ce lua mită ....O jigodie, asta e. Auzi, diabet si coronare. Sanchi. Dar la spaga nu mai e bolnav. Repet. o jigodie ... de rasa

28 iunie 2014 7:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.