Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, luni, că Birourile Permanente au aprobat convocarea pentru miercuri dimineaţă a plenului reunit al celor două Camere, în care se va discuta şi supune votului declaraţia politică prin care i se cere demisia de onoare preşedintelui Băsescu.

Birourile Permanente au stabilit, luni, şi calendarul legat de adoptarea acestei declaraţii politice a Parlamentului.

Astfel, până marţi, la ora 18.00, grupurile parlamentare pot depune amendamente, iar miercuri, la ora 9.00, Birourile Permanente se vor reuni din nou pentru a analiza aceste amendamente şi pentru a le integra eventual în declaraţia politică.

Tot miercuri, de la ora 10.00, Parlamentul se va reuni în plen comun pentru aprobarea declaraţiei politice cu privire la soliciarea demisiei de onoare a şefului statului.


Comentarii

val 1 Vad ca D-l Tariceanu, care a fost pe departe cel mai bun PM, nu este indragit in special de adeptii Jarei Ordinare. Pe timpul cit a fost PM s-au marit salariile si pensiile, economia a inceput sa functioneze cu toate strimbele pe care i le baga Javra Ordinara (de ex el a spus ca nu sint bani de marirea salariilor profesorilor cu 50%, a venit Javra Ordinara si a spus ca le da, ca in scurt timp sa le diminueze salariul cu 25%) Multi vad ca nu fac diferenta intre "sula si prefectura". Vad ca multi care comenteaza negativ sint din Muntenia si Moldova, unii chiar se dau scoliti.

24 iunie 2014 11:48

gica,contra Manechin si pe scena si in viata personala Dupa ce se dezbraca ramine ...nimic, dar noi cu ce suntem vinovati sa-i suportam pe banii nostri facind circ ieftin fara spectatori interesati

24 iunie 2014 6:01

Mino E bine ca va petreceti timpul cu chestii de astea fara sens (demisie de onoare wtf e aia?), putin va pasa de cetateni. Directiva Uniunii Europene privind drepturile consumatorilor ar fi trebuit sa fie implementata in legea romana pana la 13 December 2013 (au acut 2 ani la dispozitie). Din cauza ca parlamentul nu a facut asta EU a declansat procedura de infringment impotriva Romaniei pe 25 aprilie, 2014. RUSINE !

24 iunie 2014 1:09

pnl ii sufli in cur tariceanule lui basescu,,el te-a facut prim -ministru acum ii intorci spatele,,jeg imputit ce esti,,,,un om serios sta cu o nevasta nu cu 4 ca tine,,ce exemplu esti tu pt tara,,,

24 iunie 2014 0:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.