Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat luni că a propus adoptarea unei declaraţii politice privind necesitatea demisiei de onoare a preşedintelui Traian Băsescu, ca urmare a scandalului de corupţie în care este implicat fratele acestuia.

”De săptămâna trecută eu am subliniat faptul că preşedintele Traian Băsescu ar trebui să-şi dea demisia de onoare şi mi-am exprimat şi părerea că, aşa cum îl ştiu, nu o va face. De aceea am făcut demersul de a reuni Comisia de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională a Senatului şi comisia comună pentru activităţile SRI, în aşa fel încât să vedem mai multe lucruri în legătură cu acest subiect. (...) Cred că SRI ar trebui să ne dea date cu privire la faptul dacă a ştiut de situaţia fratelui preşedintelui Băsescu, de când a ştiut şi cât a ştiut şi, în acelaşi timp, dacă l-a informat pe preşedinte sau nu l-a informat”, a afirmat Tăriceanu.Integral pe MediafaxComentarii

hihihi @liberalul socialist: Cum de ce? Pentru ca a manjit "onoarea"tarii, intretinuta de plagiatu" domnului "Ponta, de delatiunile felixului national, de "biletelul roz" adevarat trafic de influenta, al unui prim ministru care intr-o periada anterioara girase virarea Petromidiei unui infrcator scapat nu pentru ca nu exista infractiunea ci pentru chichite. De ce a fost manjita "onoarea" tarii? Pentru ca Bercea a fost inchis, cu toate eforturile nevestei politistului inchis cu Duicu pentru manevrele din biroul infractorului ponta ( plagiatul e infractiune)! Adica in tara condusa de grupul infractional organizat, dupa o tentativa de mituire sa ajungi sa stai la mititica maimult decat fiii beizadelelor care au ucis fiind beti la volan?

23 iunie 2014 15:50

liberalul socialist Jigodiile sunt destul de incurcate. Pe de o parte, legea le interzice demiterea presedintelui cu 5 luni inainte de alegeri. Pe de alta parte, stiu ca pierd Referendumul si ramin ca un inetrimat de o luna, pe timpul vacantei. Ei ar avea nevoie de o demisie si un interimat prin sept-oct, ca sa poata trece tot feluld e legi, ca in 2012, prin care sa se asigure ca vor cistiga alegerile din nov. Dar, iaca, nu se poate! Asa ca, vin cu flapsuri: o Declaratie prin care ii er lui Basescu "sa binevoiasca" sa isi dea singur misia, daca nu poate fi demis de Parlament. De ce? Nu prea stiu precis - dar asa, pt ca asa vor Ponta, Tariceanu, Varanu si gastile lor.

23 iunie 2014 13:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.