Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

TAROM deschide marţi ofertele depuse în licitaţia pentru selectarea băncii de investiţii /societăţii de investiţii financiare care să ofere consultanţă juridică pentru vânzarea a cel puţin 20% din acţiuni via ofertă publică pe Bursa de Valori Bucureşti, astfel încât încheierea privatizării să se realizeze până la sfârşitul anului 2011.Ofertele vor fi deschide marţi, ora 10.00, termenul limită pentru depunerea lor fiind 17 octombrie, ora 16.00.

Compania sau consorţiul selectat va trebui să pregătească, promoveze şi intermedieze oferta publică secundară de vânzare de acţiuni deţinute de Ministerul Transporturilor la TAROM.

Numărul de acţiuni ce vor fi puse în vânzare prin ofertă publică derulată pe piaţa reglementată administrată de Bursa de Valori Bucureşti va reprezenta 20 de procente din capitalul social al companiei aeriene.

Au putut depune oferte intermediari individuali sau organizaţi în sindicate de intermediere, înregistraţi la Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (CNVM).

Banca Mondială va coordona selecţia managerilor privaţi la TAROM.
Integral pe Money.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.