Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rusia a mobilizat trupe suplimentare la frontiera cu Ucraina, susţine un oficial din cadrul Administraţiei Barack Obama. Informaţii identice au fost anunţate de Alianţa Nord-Atlantică.

"Echipamentele militare şi trupele concentrate în apropierea frontierei cu Ucraina au rolul de a-i susţine activ pe combatanţii separatişti proruşi din estul Ucrainei", afirmă oficialul de la Washington, care nu a dorit să-şi facă publică identitatea.

Conform Alianţei Nord-Atlantice, Rusia a trimis mii de militari suplimentari la frontiera cu Ucraina.

"Observăm o nouă suplimentare a efectivelor militare ruse la frontierele Ucrainei. Cel puţin câteva mii de militari ruşi au fost mobilizaţi", a declarat joi Anders Fogh Rasmussen, secretarul general al NATO. "Consider că acesta este un foarte regretabil pas înapoi. Se pare că Rusia menţine deschisă opţiunea unei intervenţii în Ucraina. Comunitatea internaţională va trebui să răspundă în mod ferm dacă Rusia va interveni mai mult în Ucraina", a avertizat Rasmussen.

În urmă cu câteva săptămâni, Rusia începuse retragerea efectivelor militare staţionate la frontiera cu Ucraina.


Comentarii

Up date: "Asa ca ne-am decis sa trimitem la rândul nostru 400 de bucati de EURO-criminali Nord-Atlantici (profesionisti, n.n.), membri ai bandei intirulate „Academi“, ca sa mai rarim si noi din ucrainienii de etnie-separatista!", a adaugat "oficialul din cadrul Administratiei" ("oficialul"-poollii, n.n.). Cu respect, Felix-tv & A3

20 iunie 2014 21:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.